Zunobri – Vitesse 14 – 17

Vitesse speelde wederom in een andere opstelling door het ontbreken van Mirjam Hunze, Annick Raven, Rutger Heijting en Jeroen van der Loo. De eerste aanval bestond uit Beau Eggens, Sanne Koobs, Rolf Kerkhove en Thomas Makken. In de verdediging begonnen Marijn Heegen, Arjan Kerhove, Laura Koobs en A junior Irem de Jong.

Zunobri schoot uit de startblokken en was loepzuiver in het begin wat resulteerde in een snelle 3-0 achterstand. Zowel de coach als het publiek dacht even dat het een afstraffing zou worden. Maar Vitesse kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd en knokte zich naar een 3-4 voorsprong. Dit door 2 doelpunten van Marijn Heegen en doelpunten van Thomas Makken en Rolf Kerkhove die slim wegdraaide bij zijn geroutineerde heer. Hierna pakte Zunobri het scoren weer op en liep uit naar 7-4. Door een mooie aangeef actie van Arjan Kerkhove kon Marijn Heegen zijn derde doelpunt van zijn in totaal 8 doelpunten maken. Zunobri kwam nog op een 9-6 voorsprong maar toen brak er een sterke periode aan van de Beilenaren met een serie van 5 doelpunten. Laura Koobs speelde een sterke wedstrijd en scoorde haar eerste doelpunt in het eerste team. Ruststand 9-11 voorsprong.

In de tweede helft kwam Zunobri terug tot 12-12 voordat Vitesse het weer op de heupen kreeg en zichzelf naar een 12-16 voorsprong schoot. Zunobri kwam nog even terug tot 2 punten. Een doorloop doelpunt van Irem de Jong nam bij de Zuidhorners het geloof in een goede afloop definitef weg.  En zo konden de Beilenaren met 2 punten naar huis vertrekken. In de laatste 3 minuten kwam Mark Zemering nog in het veld voor Arjan Kerkhove, die moegestreden was na een sterke wedstrijd waarin hij veel werk heeft verzet.

Doelpuntenmakers : Marijn Heegen 8, Sanne Koobs 3, Rolf Kerkhove 2. Laura Koobs, Beau Eggens, Irem de Jong en Thomas Makken allen 1.