Vitesse 1 - Olympia 1

Vitesse 1 - Olympia 1

Vitesse speelde tegen een getergd Olympia dat de wedstrijd graag verplaatst had willen hebben in verband met het ontbreken van enkele selectiespelers.

Ondanks een goed begin met een opening score van Marijn Heegen van afstand liet Vitesse Olympia wel een voorsprong van 4 punten pakken door iets te veel ruimte te geven in de verdediging. Echter door hard te werken en puntje voor puntje terug te knokken werd er met de kleinst mogelijke  achterstand de rust in gegaan 8-9. In de tweede helft zette Vitesse het spelbeeld van de eerste helft door en via een zuiver schietende Veerle Stougie en het slim spelen van Emiel Hunze, die in het veld kwam voor Rolf Kerkhove ( blessure ) en een goed koppel vormde met Alex Bijmolt, knokte Vitesse ondanks een paar harde overtredingen van de gasten uit Friesland waarvan er zeker 1 tegen Marko Dolsma met een kaart bestraft had mogen worden zich naar een 17-15 overwinning. De 15 jarige Irem de Jong die voor Sanne Koobs ( enkelblessure ) in het veld kwam liet zich niet ondersneeuwen in het geweld en zorgde met een mooie pass op Marijn Heegen ervoor dat hij op een cruciaal moment een strafworp kon versieren. Al met al een verdiende overwinning en na de overwinning van twee weken geleden op Melynas zijn de Beilenaren in de winning mood en is lijfsbehoud nog mogelijk.  

Doelpuntenmakers Vitesse: Marijn Heegen 5 Veerle Stougie 3 Anneleis Wolbrink 2 Rolf Kerkhove 2 Alex Bijmolt 2 Emiel Hunze 2  Sanne Koobs 1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *