Vitesse 1 - Noveas 1

Vitesse 1 - Noveas 1

Vitesse speelde wederom met 4 nieuwe gezichten: Margriet Lesschen, Rolf kerkhove, Arjan Kerkhove en Roy Oosting.

Verdedigend speelden de Beilenaren een zeer sterke wedstrijd tegen een ploeg die op kleine kansjes loert en ervaren heren in de selectie heeft.

Aanvallend had Vitesse het een stuk moeilijker . Toch bleef Vitesse keihard werken voor elkaar en werden de doelpunten langzaam bij elkaar gesprokkeld. In de eerste helft scoorden Arjan Kerkhove 2 keer en Alex Bijmolt eenmaal. De gasten uit Steenwijk kwamen tot 2 doelpunten zodat er een voetbalscore van 3-2 de ruststand was. Na de pauze scoorde Arjan Kerkhove zijn 3 kans tegen een zeer geslepen tegenstander. Hierna lukte het zelfs om 3 doelpunten voorsprong te nemen via Annelies Wolbrink en Sanne Koobs. Hierna kwamen de gasten terug tot 1 punt maar de Rood Witten bleven strijden en via een strafworp van Annelies Wolbrink en een afstandschot van Roy Oosting, welke de korf niet eens raakte, werd de overwinning eruit gesleept.

Doelpuntenmakers Vitesse : Arjan Kerkhove 3 Annelies Wolbrink 2 ( waaronder strafworp Rolf kerkhove ) Sanne Koobs 1 Roy Oosting 1 en Alex Bijmolt 1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *