Vitesse 1 - Melynas 1

Vitesse 1 - Melynas 1

Vitesse speelde met Roy Oosting en Arjan Kerkhove voor Marijn Heegen en Michiel Kuper ( enkelblessure ) tegen mededegradatiekandidaat Melynas uit Brummen. 

De eerste helft speelden beide ploegen niet best maar leidde Vitesse wel steeds de dans en gingen beide ploegen met een 9-6 voorsprong voor de Beilenaren de rust in.

In de tweede helft kwamen Annick Raven in het veld voor Sanne Koobs die vorige week door de enkel was gegaan en moeite kreeg met het kortop verdedigen en Irem de Jong voor Margriet Lesscher die nog met de nawee├źn van een griep kampte. De gasten kwamen door enkele fouten van Vitesse puntje voor puntje terug en bij de Beilenaren stokte het scoren en leek het net alsof er een angst kwam om te winnen en werd de focus minder. Ongelukkiger wijs kregen de gasten een strafworp mee op de stand van 12-12 die benut werd terwijl Irem de Jong perfect stond te verdedigen en dat dit de enige fout was van de zeer sterk fluitende scheidsrechter. Vitesse kwam nog wel terug tot 13-13 maar door persoonlijke fouten en zwak spel aan de kant van de thuisploeg gingen de gasten toch terug met de punten terwijl dit absoluut niet gehoeven had. In de laatste 8 minuten kwam Hannah Gritter nog in het veld voor Annick Raven.  

Doelpunten Vitesse : Beau Eggens 3 Alex Bijmolt 2 Arjan Kerkhove 2 Rolf Kerkhove 2 ( 1 strafworp Annelies Wolbrink )  Roy Oosting ( 1 strafworp Beau Eggens ) 2 Sanne Koobs 1 Annelies Wolbrink 1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *