NK Korfbal Pubquiz – 30 dec.

Beste korfballers,

Het jaar 2020 is natuurlijk niet zoals we gehoopt hadden. We missen allemaal het korfballen, de wedstrijden in het weekend, het drankje in de kantine en de gezelligheid op de club.

Ons is opgevallen dat bij alle korfbalverenigingen hard is gewerkt om er het beste van te maken. Clinics voor de jeugd, oliebollen verkoop, voedselpakketten, online Bingo’s, challenges, je kunt het zo gek niet bedenken en het is georganiseerd. Alles met een hart voor club, de korfbalsport en voor elkaar!

Graag willen wij (een stel enthousiastelingen) iets terug doen voor korfballend Nederland. Toch nog één keer dat clubgevoel samen met je vrienden, familie en/of teamgenoten van je vereniging een gezellige avond hebben. Niets hoeven te betalen of te organiseren, maar écht even genieten en misschien zelfs een leuke prijs winnen voor je team en/of club!

Omdat wij hebben gezien dat bijna elke korfbalvereniging uit Nederland een pubquiz heeft georganiseerd, leek het ons leuk om hier om een leuke manier op in te spelen. Daarom introduceren wij de NK Korfbalpubquiz oudjaarseditie! Een pubquiz waarbij jullie leden zich in (zelf samengestelde) teams van 1 tot 6 spelers kunnen opgeven en strijden voor de winst. Daarnaast worden de gemiddelde scores van alle deelnemende teams van jullie vereniging ook automatisch bijgehouden in het clubklassement!

Deze pubquiz pakken wij zo professioneel mogelijk aan. Er is een livestream, een gratis loterij, een social wall en nog veel meer! Er zijn prijzen te winnen voor de teams, maar ook voor de vereniging. Uiteraard is het belangrijkste dat we er met z’n allen een gezellige avond van maken.

De NK Korfbalpubquiz begint op woensdagavond 30 december om 20.00u. Om deel te nemen aan de NK Korfbalpubquiz hoeven de teams niet veel te doen. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website: www.nkkorfbalpubquiz.nl.

Wij hopen dat jullie de bijgevoegde flyer via jullie social media kanalen willen delen, zodat ook jullie club goed vertegenwoordigd is. Tevens is dit dé kans om kampioen van Nederland kan worden! ?

Mochten er vragen zijn, mail naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl

Met vriendelijke groet,

Organisatie NK Korfbal Pubquiz