Update: Lockdown = geen training

Het kabinet heeft besloten om de lockdown te verlengen tot februari. Het KNKV heeft besloten dat het zaalseizoen niet meer wordt gespeeld, behalve voor de Korfbal League. Alle andere klasses zullen niet meer in actie komen tijdens het zaalseizoen.

Binnen het Bestuur en de Technische Commissie is er gesproken over de mogelijkheden voor de opstart van de trainingen. Hierover is besloten dat wij in ieder geval geen trainingen aan gaan bieden zolang de scholen nog gesloten blijven. Bij elke wijziging van de regels omtrent de lockdown zullen wij opnieuw kijken wat de mogelijkheden zijn en of dit haalbaar en wenselijk is voor de vereniging.

Heb je in de tussentijd nog vragen of opmerkingen, neem dan even contact op via bestuur@vitessebeilen.nl of neem contact op met één van de bestuursleden.

———-Origineel: 14-dec 2020——–

Op maandag 14 december heeft onze Minister President te kennen gegeven dat Nederland in een volledige “lockdown” gaat. Uiteraard zijn er een aantal uitzonderingen, maar alle niet essentiële zaken moeten sluiten. In ons geval betekent dit dat de sporthal sluit.

Per direct kan er niet meer getraind worden in de sporthal. Hierover zijn alle trainers, coaches en teams op de hoogte gebracht. Buiten sporten is nog wel toegestaan voor de jeugd, hierover worden de mogelijkheden en wensen afgewogen door de Technische Commissie. Als hier nieuws over is zullen jullie op de hoogte gebracht worden. Voorlopig worden alle trainingen opgeschort.

Heb je vragen, neem dan gerust even contact op. Vanzelfsprekend houden we jullie hiervan op de hoogte als er veranderingen zijn in de situatie.

Het bestuur.