Korfballen bij Vitesse is meer dan een sport

Waarom Vitesse?

Direct lid worden?

Vul het aanmeldformulier in en lever dit in bij onze secretaris.

De KangoeroeKlup (t/m 6jr)

oor de aller jongsten is er op zaterdag de KangoeroeKlup. Samen met Carola en Margriet gaan de kinderen (bal)spelletjes doen. Ze leren gooien, vangen, schieten, rennen, springen en samen spelen.

De eerste keer is de KangoeroeKlup gratis. Als het heel leuk is, dan koop je een strippenkaart waarmee je voor €10,- tien keer kan mee doen. Je krijgt dan meteen een supergaaf KangoeroeKlup t-shirt en als de strippenkaart vol is krijg je een cadeautje.

Wil je een keer mee doen? Je bent van harte welkom, kijk op de facebookpagina van de KangoeroeKlup voor de actuele datums en tijden. Heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar Carola en Margriet via kangoeroe@vitessebeilen.nl

Wedstrijdkorfbal

Kinderen vanaf zes jaar tot aan de senioren kunnen competitie spelen. Hiervoor train je één à twee keer per week, afhankelijk in welk team je speelt.

De senioren spelen op zondag en alle jeugdteams spelen op zaterdag. Wil je als senior niet in het weekend spelen, dan is de midweek ook een optie.

Wil je een keer meetrainen om te kijken of korfbal iets voor jou is? Of wil je meer informatie over de vereniging? Neem dan contact op met Marit, onze secretaris, via secretaris@vitessebeilen.nl.

Wat kan je verwachten?

Je wordt toegewezen aan een team en krijgt dan ook een trainer/coach. Je mag meedoen aan alle activiteiten die georganiseerd worden. Kleding kan je passen en aanschaffen bij Combi-Sport Beilen, alle jeugdleden krijgen het eerste setje van de vereniging kado!

Je speelt jouw wedstrijden met je team. Af en toe wordt jij ingezet als vrijwilliger, bijvoorbeeld een bardienst, haldienst of vervoer naar een uitwedstrijd. In het geval van een jeugdlid wordt een van de ouders hiervoor ingezet.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze secretaris: Laura Koobs

Mailen kan naar:
secretaris@vitessebeilen.nl

Of vul ons contactformulier in en selecteer de secretaris.

Contributie

CategorieLeeftijdContributie pj
Senioren19>€217,40
Junioren (A)16-18€187,28
Aspiranten (B en C)12-15€161,56
Pupillen (D, E en F)6-11€153,92
Welpen (F)<6€117,80
Kangoeroe<6€10,00 voor 10x
Niet spelend lid €105,20

Peildatum voor de leeftijd is 1 oktober

Waar bestaat mijn contributie uit?

CategorieBondsafdracht
per jaar
Contributie
per kwartaal
Senioren€ 36,60€ 45,20
Junioren€ 29,28€ 39,50
Aspiranten€ 21,96€ 34,90
Pupillen€ 18,32€ 33,90
Welpen€ 11,00€ 26,70
Niet spelende leden€ 5,20€ 25,00