Herman Koobs

Herman

Geschrokken, diep verdrietig en vol ongeloof.
 
Donderdagmiddag 25 februari is Herman Koobs overleden. Herman was in de eerste plaats een familieman, maar daarnaast een ras bestuurder met een grote liefde voor zijn Vitesse.
 
Hij was erevoorzitter van de korfbalvereniging Vitesse en voorzitter van de Stichting Korfbalaccomodatie Beilen. Hij is maar liefst 36 jaar lang voorzitter geweest van Vitesse, naast alle andere activiteiten die hij binnen de vereniging op zich nam. Zijn invloed op de vereniging en de ontwikkeling, en de stabiele positie die we nu hebben, is van onschatbare waarde geweest. Het valt dan ook met geen pen te beschrijven wat hij voor Vitesse heeft betekend.
 
Herman heeft tot op het laatste moment midden in de samenleving gestaan. Vechtend voor veel initiatieven, maar vooral voor zijn Vitesse. Vitesse en Midden Drenthe hebben een warm, dappper en onzelfzuchting mens verloren en het meest prominente lid van onze Vitesse familie.
 
We zullen hem missen, maar we zullen hem nooit vergeten. Daarvoor is de indruk en zijn de resultaten die hij heeft achtergelaten veel te groot.
 
Bedankt voor alles Herman en rust zacht. Roelie, kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte met dit vreselijke verlies.