Elko   – Vitesse  11-7

Vitesse speelde een prima oefenwedstrijd tegen Elko uit Elim. Het team dat coach Norbert Baas op de been bracht, bestond uit spelers van 4 teams namelijk de B1, A2, A1 en het eerste. Beau Eggens, Irem de Jong, Rolf Kerkhove en Thomas Makken waren het eerste aanvalsvak. Hannah Gritter, Yara Stobbe, Marijn Heegen en Jeroen van der Loo het verdedigingsvak.

Vitesse kreeg een kans op de 0-1 maar deze werd gemist. Het eerste doelpunt viel aan de andere kant. Irem de Jong trok met een strafworp de stand weer gelijk.  Dit deed Jeroen van der Loo op de 2-2 met een slimme wegdraaibal onder de korf. Jeroen had er zin in want hij maakte ook de 4-3. Daarna liep Elko een paar punten uit maar Thomas Makken zorgde na een mooie combinatie weer een beetje voor aansluiting. Toch ging Vitesse de rust in met een 7-4 achterstand.  Ilse Kerkhove was halverwege de eerste helft in de ploeg gekomen voor Hannah Gritter die het zwaar had en nog in de herstelfase van haar blessure zit.

In de tweede helft Kwamen Thomas Oostenbrink, Wout van der Wal en Anne Moorlag in het veld voor Rolf Kerkhove, Marijn Heegen en Yara Stobbe. Thomas Oostenbrink scoorde de 9-5 uit een mooie wegtrek combinatie met Thomas Makken. Thomas Makken scoorde daarna de 10-6 uit weer een fraaie aanval. En Hannah Gritter zorgde voor het slotakkoord van de Beilenaren nadat ze Beau Eggens vervangen had.  De tegenstander had ook verschillende wissels toegepast en het bleef een sportieve wedstrijd ondanks het verschil in speelstijlen met het kruizen van de thuisploeg.

Al met al een goede leerwedstrijd voor het jeugdige team dat de wei in gestuurd werd. Met mooi weer, een goede scheidsrechter en een prettige tegenstander. 

Doelpunten Vitesse: Jeroen van de Loo 2, Thomas Makken 2, Irem de Jong , Hannah Gritter en Thomas Ooostenbrink elk 1.