De Vrienden van Vitesse (VvV) zijn een groep mensen die Vitesse een warm hart toedragen en daarvoor, op vrijwillige basis, elk jaar een bedrag van minimaal €50,- doneren.

De VvV bepaalt zelf waar dit geld in wordt geïnvesteerd binnen de vereniging. Dus bijvoorbeeld een scorebord, een nieuw interieur voor de kantine, een flatscreen, een activiteit voor de jeugd, een overdekt terras, etc. De VvV zorgt voor de krenten in de pap. Iets waar de vereniging geen budget voor heeft, maar wel een toegevoegde waarde voor de vereniging of het verenigingsleven is!

VvV-Logo

Wie kan er lid worden?

Iedereen kan lid worden van de VvV: Leden, ouders van leden, kennissen, familieleden, vriendengroep, korfbalteam, noem maar op. Kortom iedereen die Vitesse een warm hart toedraagt. Bedrijven zijn een uitzondering, die zien we graag terug als sponsor en kunnen dus geen lid worden van de VvV.

Ledenaantal

Het aantal personen/groepen met een lidmaatschap voor de Vrienden van Vitesse staat op:

29

Aanmeldingsformulier

Wilt u uw naam op het bord van de Vrienden van Vitesse?
JaNee

Ik machtig hierbij, tot wederopzegging, de penningmeester van korfbalvereniging Vitesse te Beilen om jaarlijks het vastgestelde contributiebedrag van mijn bankrekening te schrijven.

Nieuws

 • Opgericht: Club van 50

  Opgericht: Club van 50

  Op woensdag 9 november was de informatiebijeenkomst over de Club van 50 (Cv50). De aanwezigen hebben besloten dat het de …Lees meer »
 • Info avond Club van 50

  Info avond Club van 50

  Beste leden, ouders van leden en andere geïnteresseerden, Het bestuur van Vitesse heeft het voornemen om een ‘club van 50’ …Lees meer »
"Met de oprichting van de Vrienden van Vitesse hopen we de club een steuntje in de rug te geven, zodat onze meer dan 100-jarige vereniging nog jarenlang een sportieve en sociale functie binnen de gemeenschap kan vervullen."

Regels

 • Het lidmaatschapsjaar loopt gelijk met het verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni).
 • De contributie, van minimaal €50,- per jaar, wordt geïnd, tot wederopzegging, door de penningmeester van Vitesse d.m.v. een afgegeven machtiging.
 • De leden van de Vrienden van Vitesse bepalen zelf, in overleg, waaraan de contributie-inkomsten worden besteed. Als het maar ten goede komt aan de korfbalvereniging Vitesse.
 • De overige regels binnen de Vrienden van Vitesse worden onderling nog door de leden bepaald.

Ik heb een goed idee!

Heb je een goed idee waar het geld van de Vrienden van Vitesse in geïnvesteerd kan worden? Geef dit dan door, dan nemen we het mee in de vergadering!

Contact

Heeft u een vraag over de Vrienden van Vitesse? Stuur dan even een mailtje naar: VvV@vitessebeilen.nl