Welkom bij de KangoeroKlup!

kangoeroeklup11

KangoeroeKlupKorfballen bij de Kangoeroe’s is “korfballen” voor de allerjongsten. Op een leuke, speelse manier leren de kinderen kennis maken met het korfballen en met Vitesse. Dus kinderen van (spelende) leden, broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar, jullie zijn van harte welkom!!

De Kangoeroe Klup is in het leven geroepen om verschillende redenen. De belangrijkste is dat we graag zo veel mogelijk kinderen willen laten bewegen. De Kangoeroe Klup is dan ook voornamelijk een klup die zich richt op het
kangoeroeklup4meer en beter laten bewegen van kinderen van 3-6 jaar. Uiteraard willen we ze op die manier ook kennis willen laten maken met korfbal en met Vitesse.

De begeleiders van de Kangoeroe Klup zorgen elke keer voor leuke, leerzame spelvormen. De Kangoeroe Klup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een vette knipoog naar het korfbal.

Iedereen is vrij om een keer mee te doen, maar wel graag even aanmelden van te voren. Dan houden we er rekening mee dat je komt! Aanmelden kan met het onderstaande contactformulier. Een van de begeleiders neemt dan zo snel mogelijk even contact met jou op!

 

De Kangoeroe Klup op het veld:

 

 

Veldseizoen:

Wanneer? Elke zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur

Voor Wie? Ben jij tussen de 3 en 7 jaar en heb je zin om met ons mee te doen? Dan ben je van harte welkom

Waar? Op het korfbalveld aan de Eursingerweg

kangoeroes

Laat even weten dat je komt:

 * Locatie: Op Dreef, korfbalveld van Vitesse. Eursingerweg 5 in Beilen

 

* zijn verplichte velden